Nya rum

Ja, igår var det äntligen dags för ungarna att inviga sina nya rum. Det är så otroligt skönt att det är klart. Nu är det bara lite möblering och sånt som fattas, men de behöver iaf inte sova inne hos oss. Sovrummet var rätt fullt med en extra-säng därinne, kan man säga... Kent har verkligen jobbat på bra, det är en händig en jag gift mig med, och jag är så stolt över honom... :) Och naturligtvis, det hade tagit betydligt längre tid och varit en hel del besvärligare utan Byggare Bobs insats, med både kunnande och en massa jobb, så stort tack pappa!!!!
Och nu tänkte jag visa lite hur det blev:

Så här såg det ut när renoveringen hade inletts:     Den här bastanta timrade mellanväggen skilde av garderoben från resten av rummet. Lägg märke till de tjocka kablarna, hela övervåningens strömförsörjning låg här... Titta, här har de skrivit på väggen 1969, så gulligt... :) Inne i garderoben...  "Utsikt" från garderoben
Och så här ser det ut nu:  Joels lilla säng-vrå   Hans provisoriska natt-ljus, det finns bara ett eluttag därinne än så länge :) Superbra lampa/klocka, det gjorde ni bra Jeanette & co när ungarna fick de i julklapp nåt år... :)
Och så här ser Joels fondvägg ut:
Jennilies sov-del:  
Och Jennilies fondvägg:
Och så till sist, deras nya lilla hall:  Stjärnorna är självlysande, coolt... :)

Så, det var rummen, det...

Sen vill Tubbe hälsa till alla! :)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Men ÅÅÅÅH, vilka fina rum! Jag längtar verkligen till att få se dem på riktigt. Ja, underbart med händiga karlar, var hittar man dem? =) Så otroligt söta tapeter med. Fint att man har bidragit med något positivt i någons liv i alla fall... två klocklampor! Inte illa! Haha. Ja, som sagt, det blir kul att komma å hälsa på. Hoppas förkylningen ger med sig eftersom ni är så rädda. Suck. Kram till er alla och tack Tubbe för att du visar upp dig mä!

2 byggare bob:

Tack för dom orden men den här gången är jag oskyldig till förödelsen, den får du tillskriva byggare kent!

3 gamla mor:

Kul att Byggare Bob svarade alldeles själv. Synd bara att han är så blygsam.Rummen blev kanon, kul för Jennilie att det blev klart till hennes kalas.Nu är det bara för Kent att ta itu med nästa projekt.

4 Jannice:

Jeanette, händiga karlar hittas lättast på Bauhaus, Bygg-max el dylikt... :)

Byggare Bob: Nänä, du får nog ta på dig en hel del av skulden... :)

Och till sist, mamma: Jag filar på nästa projekt, Kent är dock inte riktigt med på noterna än...

5 Storasyster:

Men DET blir han snart... ingen fara! =) Knutte Blyger minsann förresten, det var något nytt! Haha

6 Jennifer:

å va roligt! Vad himla fint ni har gjort. Ska bli skitskoj att få se det live. Inte långt kvar nu... :)Kram!

7 Jag:

Nej, inte långt alls, sååå kul!!! Kram! :)

8 Jennifer:

Det skulle vara skitkul om du kom hit! Men dock så har vi faktiskt FRUKTANSVÄRD hemlängtan just nu. Just nu känner jag att jag bara vill hem! Men, vi får väl se om det vänder. Jonas kommer heller inte att flytta hit så vi får väl se om vi har råd med nå större boende, jag måste få jobb! Men ja vill hem o få jobb! Åh, what to do? Iaf så har jag hittat utbildningen som jag vill gå... Å den börjar nu i höst hemma i Sverige. Men ja lär väl ändå inte komma in så det är lugnt. (måste egentligen hem o plugga komvux INNAN den 15 april då...!Boka inget än bara... Måste se hur det blir med allt. Less nu! På mig själv!!! :DBTW! Nu måste du uppdatera bloggen ju! Vi vet redan hur jäkla fint det blev, hihi.

9 Jannice:

Hmm, jag håller faktiskt på med ett inlägg just nu... :)

Vad tråkigt att ni inte trivs. Eller, har hemlängtan iaf. Men det kanske ordnar sig också. Annars vore det ju jättekul att få hem lillan igen... :)

Kommentera här: