Persika kör

Nej, lilla gumman, det är nog bättre att bananen kör, han har större chans att se över ratten…

Alltså, jag älskar när folk pratar i sömnen. Tycker det är skitroligt. Jennilie sa plötsligt i natt: Persika kör! Varför??? Vad kommer sånt ifrån? Hon är lik sin far på det viset, han kan inte vara tyst ens när han sover, vilket antingen är vansinnigt kul eller bara irriterande, beroende på om det går att tyda några ord eller om det mest låter illa. Det är väl värre för de stackare som inte nöjer sig med att prata, utan börjar vandra runt på nätterna och typ, hoppar ut genom fönster och så. Då lär man ju kunna hålla sig för skratt… Men det här var roligt iaf, och förgyllde min natt något.

Igår var Joel iväg på Unga Björnar för första gången. De håller till på Folkets hus i Byberget, och ungar i alla åldrar samlas och spelar innebandy, pysslar och äter kvällsfika. Jag har ingen aning om vad namnet står för, varför de heter Unga Björnar, men det kanske inte finns nån poäng heller. Kanske var det helt enkelt lite coolare än att heta t ex Unga Skalbaggar, jag vet inte.  Jennilie fick vara hemma för hon hade ju nån släng av magsjuka igår igen. Snabbt övergående, precis som när vi just kommit hem från Kanarieöarna. Konstigt. Men Joel tyckte Björnarna var roligt iaf, jag och Annika körde upp honom och Tom, och det verkar ha varit lyckat, så Byberget ligger nog med i onsdags-schemat hädanefter. Inte en mening jag hade förväntat mig att nånsin säga, men det är ju jättebra att de ordnar nåt för de små liven.

Jag tog faktiskt en liten promenad igår kväll också. Passade på mellan skjuts och hämtning av björnarna. Så nu kan jag säga ”Nej herrn, det är morgon” på spanska. Mycket användbart, gosse vad jag lär mig…

Kommentarer:

1 Jennifer:

haha, vad UNDERBART! Skaffa blogg till dig va nog de bästa ja nånsin gjort tro ja :) (ja, jag vet, har inte gjort så mkt med mitt liv, haha) Nämen, hur kul är det inte att ändå få vara med på ett hörn med vad ni har för er fast man är så jäkla för långt borta? Joel unga björnar o Jennilie snacka om att Persikan ska köra? haha. Blir riktigt glader över att höra att de ställer iordning något sånt mysigt till barnen, klart Joel måste trivas där! Å Jennilie har fantasi uta ba hel, skitskoj! mohahhaha.( Saknar er dock mer nu tro ja :( )Nej frun, nu är det inte morgon längre, måste ställa mig iordning!...

2 gamla mor:

Blev så glad när jag läste att Joel varit på till Byberget igår. Elias Henriksson sa nämligen till mig igår när Madde hämtade honom att han ville att Joel skulle komma och jag blev så lycklig. Glömde bort att tala om det för dig. Hoppas ni fortsätter skjutsa honom dit så länge han tycker det är kul.

3 Jag:

Jennifer, jag saknar dig också. Du måste komma hem, åtminstone till jul. Det går bara inte annars, vi kan inte fira utan dig. Och sen kanske jag kan följa med dig tillbaka en sväng... :)

Och mamma, det var Elias som fick mig att köra dit honom också. Jag har inte brytt mig om det där, för det lät som att det bara var pyssel och det känns inte riktigt som Joels grej. Men Elias och även Alexander sa åt mig när jag hämtade honom igår, så det var ju inte så mycket att välja på... :)

4 Jennifer:

Vill ju komma hem ju... Oscar frågade igår hur det skulle se ut till jul... Och tyvärr så låter de som att både Jerry o Oscar måste jobba :´( Vi vet ju inte säkert än men vi håller iaf tummarna att de inte ska behöva göra det! En jul utan alla er... Det känns som att de kommer bli en väldans mörk o tråkig julafton...

5 Storasyster:

Vet JERRY att han eventuellt måste jobba till jul Jenna? Du ser Jannice, det är inte bara du som har småbarn när det gäller julen, utan även mina är lite sådär traditionsbenägna då. Vem har sagt att vi inte kan åka dit alla under julen? Skulle det inte funka då? Eller "skjuta fram" den lite? Ja, inte vet jag. Men Jannice... persika kör, det var tamigtusan det roligaste jag har hört på fruktansvärt länge! Typ alltid! Haha, härligt inlägg!

Kommentera här: