Vilodag

Idag har vi varit extremt slöa och gosse, vad skönt det har varit. Jag och Kent sov till klockan tolv, de stackars barnen fick livnära sig på frukt tills vi masat oss upp (eller ner, snarare). Sen åt vi brunch, drack kaffe och när vi gjort oss i ordning for vi till Jane och Marcus så ungarna fick leka och sen åkte vi alla på Shish och åt. Tillbaka till Jane och Marcus gjorde vi marängssviss och åt så vi höll på att kräkas. Sen åkte vi hem och såg Robinson. Och åt lite mer. En helt okej dag.
Och jag som skulle messa Jerry-ponken i morse och önska trevlig resa, hade jag tänkt. Jo, tjena, det blev ju till att skicka ett välkommen till Dublin-mess istället. Fy, vad jag tycker det är tråkigt när de drar iväg allihopa. Hur ska det då kännas när mina egna sticker? Kommer nog aldrig att hända. Jag knyter fast dem i en stol eller nånting. Eller så följer jag med.

En grej till som vi hann med idag innan vi for till Ånge var lite res-koll, faktiskt. Och vi har kommit fram att jag troligtvis kommer att åka till the Ireland i början av januari, antingen med Jeanette och mina barn eller så åker jag ensam med Jennilie. Vet ju inte hur det går att få ledigt för Joel och sådär, och Kent är inget sugen på att krångla med ledighet för att åka till ett ställe som t om är kallare än här... :) Det blir inget länge, bara några dagar, men ändå. Det känns skitroligt. Jag kollade på Clarion-länken Jennifer skickade och det kostar typ 825 spänn natten för en vuxen och ett barn. Och resan går också att få skitbilligt på Ryan air om man åker rätt dagar. I am on my way!!!!
Och Jennifer, jag läste precis din kommentar på förra inlägget. Är du inte klok??? Ni måste komma hem!!! Eller så kanske vi kan hoppa över julen i år, varför inte? Å ja, jag vet att svaret stavas JOEL Å JENNILIE. Och kanske Jim också. Men två-tre stycken till som fattas, hur kul blir det??? Usch, ingenting jag ser fram emot, kan jag ju säga. Tycker inte om julen. Och nu är det advent, så jag måste väl julpynta lite, bååååring!!!! Får jag se om jag kanske grejar lite imorrn när Kent är borta. Kan väl ha spanska i öronen så kanske det blir mera uthärdligt.
 
Nu tänkte jag glädja alla med den här fina bilden som Jennifer tog av mig när vi Skypade...

My God, vilken babe!!!! :)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Det var väl en av de vackraste bilderna jag sett på dig, sis! Du är en riktigt duktig fotograf Jenna, som kan få fram det bästa i alla! =) Skitkul att läsa din blogg Jannice, det må jag säga. Fortsätt så! Ja, jul utan ännu fler känns inte lockande! Det har väl varit nog jobbigt ändå. Hm. Nå, hur det än blir så får vi göra det bästa av det. Så är det bara! Kram

2 Jag:

Tack, kära storasyster, jag känner mig nöjd själv. Kul att du tycker om att läsa också, men hur går det med din egen blogg? Hmmm...

3 Jennifer:

Jajjaaja, KOM HIT :D Vad jävulskt Roliiigt de skulle vara :) Hoho, då ska vi börja planera in något bus att hitta på då ni kommer redan nu!Men men men, tycka om julen gör vi ju! Tycka om den mkt! Vi måste ju fira den tillsammans hela gänget på nåt sätt ändå! Endera få vi komma lite före, lite efter elle så få vi la fira på skypen! hmm. Men den 24:de vill vi vara där så vi få se hur de går för Jerry, om de går bra kanske han kan smöra lite osså få vi åka hem! hmm...Fruktansvärt vackert foto, jag vet mamma, jag är en riktig fotograf, kanske ska satsa på det yrket kanske? aa.

Kommentera här: