Jag är full av hat...

Jo, jag är nog ganska irriterad de här dagarna. Och det här är mina favorit-hat-förekomster just nu:

1. Virus på datorn. Visst är det dödsstraff på dem som gör virus som förstör allting på datorn och ger både mig och Kent en väldans massa extra-jobb helt i onödan? Det borde iaf vara det. Har de inget bättre att sysselsätta sina uppenbarligen väldigt välutvecklade hjärnor med? Kan ingen ge dem ett jobb? De skulle säkert kunna lösa ett världsproblem eller två, om de bara ville. Men näe, de vill bara jävlas. As.


2. Reklam på tv:n. Vem orkar kolla på tv-program nu för tiden? Jag gör det inte iaf. Häromkvällen fastnade vi framför sista filmen i "Sagan om ringen" - trilogin. Den är ca 3 timmar lång. Med en sändningstid på 4 timmar!!! 20 minuter film och sen 5-6 minuters reklam. Hela tiden. Jag bröt ihop. Hela tiden. Gav upp efter nån timme och gick och la mig. Sen fick jag höra av Kent dan efter att när jag hade gått körde de en 8 minuters film-snutt och sen 5-6 minuters reklam. Fattar ni?? 8 minuter!!
De är giriga små äckel de idioterna som bestämmer mängden reklam men jag tror att de kommer att få sitt straff till slut. Ingen kommer att orka titta och då kan då stå där med sina reklam-pengar och inga tittar-siffror. Och jag ska skratta mig harmynt. Shit, vad jag längtar efter den dan...

Bubblare på hat-listan just nu är skallskadade läkare som borde blivit cykel-reparatörer istället. Eller åtminstone gå en tio-femton kurser i patient-kontakt. Grr...

Kommentarer:

1 mor:

Jag förstår precis vad du talar om, men för ditt eget bästa: tänk på blodtrycket!

2 Storasyster:

Det är nog många av oss som ler igenkännande åt det du beskriver, men utan förmåga att få fram det i skrift. Heja på, men gasa inte mer, blodtrycket ja! Tjo!

Kommentera här: