Nu är julen här...

... och måtte den vara över snart... Shit, jag hade inte trott att det skulle bli såhär jobbigt. Jag trodde jag hade sorgen någorlunda under kontroll men ack, vad jag bedrog mig. Alla julförberedelser påminner mig om Jimmy, och tårarna vill inte sluta rinna. Men jag tror iaf att jag lyckats hålla masken inför ungarna, och det är väl huvudsaken. Det spelar ju ingen roll hur mycket jag gråter nu när de lagt sig, och förhoppningsvis gör jag ifrån mig det nu så att morgondagen går bättre. Jag är ju livrädd att jag ska förstöra julen för dem, men så illa ska det väl inte behöva bli. Nej, imorrn ska vi fokusera på det positiva, skjuta sorgen åt sidan och ha en mysig jul. Så måste det bli. Så vill jag att det ska bli. Det här är bara ett tillfälligt bakslag. Nu ska jag innan jag går och lägger mig dra garnnystan till ungarnas morgon-paket, en tradition som var väldigt uppskattad av mig när jag var liten och som jag nu tänkte föra vidare till mina barn. Jag hoppas bara att de sover så de inte märker vad jag gör.

Så, god jul till alla!

Kommentarer:

1 Storasyster:

Ja, nu är julaftonen över i alla fall och mysigt blev det, även om det blev småbryt och flashbacks! Jag vet hur du känner och vi ska väl även gå igenom det kommande dygnet också. Ska göra allt för att överleva, det lovar jag. Ja, du förstår vad jag menar. Stor kram och tack för en härlig jul!

2 mamma:

Tack och lov är det nu över, men jag tycker trots allt att julafton flev bra, med mycket gemenskap, lite skratt och en fantastiskt bra tomte. Tyvärr har inte den här dagen flutit på lika bra. I natt har jag knappt sovit alls och idag har jag bara inte existerat känns det som. Konstigt hur man fungerar egentligen, jag hade ju själv skrivit och lämnat in annonsen, men ändå var det som att få en kalldusch när jag läste tidningen. Ja, sånt är livet, vi har inget annat val än att gå vidare och att kämpa på. Många kramar till bäda våra döttrar. Utan er och era familjer vore vi ingenting.

3 Storasyster:

Men huga mamma, då var det bara till att gråta igen då! Vad fint du skriver och annonsen var också superbra! Vi har varandra, det är viktigast... så är det bara! Kram till alla som behöver en!

4 Jennifer:

Can we pretend that airplanes

In the night sky

Are like shooting stars

I could really use a wish right now

(wish right now) (wish right now)

http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU&feature=channel

5 Jag:

Ja, tack Jeanette för att du överlevde! Lite scary var det allt med nästa syskon som tomte, tur att det inte visade sig bli nån trend... Och tack själv! För en bra jul, alltså... =)Och mamma, vad jobbigt att höra att gårdagen inte gick nåt bra. Fast det är väl inte direkt konstigt... Nu är det iaf över för den här gången, tack och lov!

6 fatima (Isayah's mamma + BF i mars):

God fortsättning, hur har ni haft det? Kramis

7 åsa:

kära bästa vänner, det finns inte så mycket jag kan säga eller göra men jag kan inte vara tyst heller.. så jag vill bara ge er lite värme med en kommentar som jag avslutar med en Kram från mig och ja, ni vet.. Man får gråta och må så göra när det svider i ögat.

8 Jag:

Tack Fatima och Åsa! Kram på er!

Kommentera här: