Elly-bilder

Tills jag hittar min blogg-inspiration igen kan jag ju åtminstone lägga ut lite gulliga bilder på Elly. Och ingen behöver oroa sig, jag har fått tillåtelse av hennes föräldrar... :)Såå söt, eller hur? ;)

Kommentarer:

1 Jennifer:

NAW vilken söt litten unge. Hur kan det finnas så små människor? Jag förstår inte! :)Jannice jag har inga pengar på min telefon o de har inte Oscar heller o inte Jack heller. Men iaf så varu dum! Skulle ju inte ha så pengar helle! Vi skulle ju bjuppa på maten! Men men, det va rätt nödvändigt nu ändå... så tack!Fortsätt blogga så ska jag fortsätta skämmas för att jag aldrig gör det! hmm... nä, bli nog ett inlägg för mig o tillslut! Men iaf blir man glad när ni bloggar! Ska hjälpa dig med designen sen å!

KRAM!

2 Jane:

Ja jäklar så söt....men så är hon ju lik mamma :)

eller hur d nu va....

3 Mor Majvor:

Oj, så söta bilder. Kent, du ser väl lyckan i din dotters ansikte också så vad gör du åt det? Det blir kanske en lillasyster snart?????

4 Storasyster:

Ja, en lillasyster eller lillebror vill dina ongar ha! Å mina vill ha en liten kusin! Se till att hon/han blir lika söt som Elly hörru och då kan jag samtidigt passa på att gratulera de lyckliga föräldrarna än en gång. Tack för uppdatering och sedan... fixa layouten! Nu ska jag bära in en snarkande make till John Blund! Vansinnigt spännande med OS som det hörs! =( Ciao!

5 Jag:

Jennifer: Jag håller med. Varje gång jag ser en bäbis har jag glömt hur små de är och är lika förundrad varje gång. Och hjälp med designen mottages tacksamt... :)

Jane: Jag tror vi alla kan konstatera att den lilla är en bortbyting, det är den enda förklaringen... :) :)

Mamma: Kent säger Pass på det... :)

Å till sist, Jeanette: Jag ska genast lägga in en beställning på en söt unge. För det är väl så man gör, eller? :)

6 Sara:

Jao! :D

Kommentera här: