Me blog-wizard... NOT!!!

Seriöst, hur ändrar man utseendet på bloggen? Eftersom jag själv inte skapat den har jag noll aning om hur man lägger in andra bilder och så. Är lite trött på min gigantiska nylle-bild som poppar upp varje gång man går in här. Men jag gillade ju resten av designen Jennifer gjort. De fina löven och så... Och så försöker jag gå in och ändra och så försvinner allting! Blää!!! Jennifer, ge mig en kurs!!!

Här visar Jennilie ett fyndigt sätt att piffa upp en gammal mössa på...

I helgen var vi och hälsade på mamma och pappa/mormor och morfar/svärisarna. Ungarna tyckte förstås det var jättekul att åka pulka och kälke men jag är less!!! Sommar, nu, tack! Gigantiskt trött på vinter nu. Tur att det bara är cirkus 2-3 månader kvar, hmmm... 
Tur jag hade kameran med mig så jag kunde knäppa dessa fantastiskt vackra bilder... :)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Jaha... å vad var det då för fel på förra bloggen menar du? Ditt nylle är väl helt OK att kolla på, tycker jag. MEN ungarna vill man gärna titta mer på i och för sig. Sedan undrar jag varför mor vår ser så vansinnigt förvånad ut? Å varför knäpptes inga bilder när vi kom? Kameran var minsann framme, men men... folkskillnad! Haha, kul med uppdateringar i alla fall!

2 Anonym:

Håller med om att det kunde vara på plats med nytt utseende på din blogg, kanske med barnen med. Gissa om det var trevligt med så mycket främmande i helgen. Hoppas det uoorepas fler gånger, både från er och din storasyster. Jeanette, apropå mitt utseende: Kanske det berodde på att jag fått ett nytt utseende,ha, ha!

3 Mor Majvor:

Glömde naturligtvis skriva att det var från mig det förra inlägget. Rättar till det eftersom jag inte är säker på er intelligens, tjo flöjt!

4 Jag:

Ja, varför knäpptes inga kort då? Inte vet jag. Hjärnan hade väl gått in i viloläge vid det laget, kan jag tänka mig. Dumt. Men vi får väl ta en repris och knäppa lite mera då.

Och mamma, det kommer garanteras att upprepas! :)

5 Storasyster:

Japp! Mer besök och mer foton! Å jag har haft en trevlig kväll med affärspling och långväga, osynlig påhälsning. Berättar mer sen! Om ni vill alltså...

6 Jennifer:

Men nu få ja ju se hur mormor ser ut i Peruk ändå :) Vad classy hon ser ut tkr ja :) Fin! :P Få visa dig sen litt bloggdesign tjoffs även om ja inte själv kan så mkt :P Jätte kul att umgås med er hela dan igår iaf! Hoppas de blir fler ggr! KRAM

7 Jag:

Klart det blir fler gånger, Jennifer! Många, många... :)

Kommentera här: