Avslutning

I onsdags var det skol-avslutning för Joel.
  Ser ni jätte-tuppkammen? :)

Självklart spöregnade det, varför inte? Det var i Haverö kyrka, för det tyckte tydligen en majoritet av föräldrarna att det skulle vara. Det var iaf jättefint och de var så duktiga, på att sjunga.
   Inte helt lätt att knäppa när man satt så pass långt ifrån, men, men...

Den här bilden var med i ST igår, på nätet alltså:
Har han inte ett skönt uttryck, så säg? :)

Efteråt var det fika på Säter hembygdsgård.
  Morfar och Jennilie har en liten meningsskiljaktighet...
 Det blev ju inte direkt några fina kort knäppta ute, så dansbanan fick duga... :(

 Joel med sina super-lärare.
 Favorit-Kerstin... :)
 Jennilie ville också posa med Kerstin..

På kvällen var det disco på skolan för Joel. Jennilie fick nöja sig med att vara hemma och baka med mamma...Och i söndags var vi för övrigt till stan igen (ny söndagstradition?) och hälsade på i lägenheten med den tjocka, tjocka katten  
Det var ju så klart hos Jennifer och Oscar, den lilla fyllde ju år på fredan. Och så här mycket tycker man om Jennifer:  Mys-tjejerna... :)

Kommentarer:

1 mor:

Ja nog är de mysiga dina barn, men undrar just varför Joels ena hand ligger under Kerstins väst, hm!

2 Jennifer:

Men gullungar! Älskade bilden på Joel i tidningen, hahahha!Bara så du vet så läste Kaylo att du kallade han för tjock tjock och tog väldigt illa upp! :D haha!Söndagstradition? Jaaa, men låt de bli så:D

3 Storasyster:

Vilka supermysiga bilder alltså än en gång! Å ja, vad har hänt med Kaylo? Vad ger ni honom Jenna-Osci? Helt otroligt! Blir tokglad över att se dessa inlägg och söndagstraditionen röstar jag mä på.

4 Storasyster:

Det går bara inte att beskriva hur glad i själen jag blir av att se alla fina bilder. Mår man dåligt så är det precis hit man ska gå in å kolla läget. Så får man se en skymt av go-Jenna åsså, som man ser alltför sällan annars. Men Osci-Jenna, vad tusan har ni gett Kaylo? Han har ju helt klart blivit gigantisk. =) Fortsätt lägg in bilder Jannice. Å en leende morfar vill vi se mer av åsså! Sen måste jag säga att det var fult gjort av fotografen att chocka vår Joel på det där viset. HAHAHAHA!

5 Storasyster igen! Hm.:

Haha, jag fick inte in min kommentar först... trodde jag... så jag gjorde en ny, helt i onödan! Måste bara förklara så ni inte tror att jag blivit ännu galnare än vanligt.

Kommentera här: