Det regnar köttbullar...

Ja, förvisso inte i det här huset då, men väl på bion i Ånge igår. Jag och ungarna följde med Jane, Arvid och Oline och kollade in den alldeles nya filmen. Den var rätt okej, men varför måste de ha ljudet på 4000 decibel? Jane var t om dit och sa åt dem att sänka, men ändå gjorde det så ont, så ont! Tydligen kommer filmerna med hjärnskade-volym av nån anledning, de kanske är sponsrade av nån hörapparats-försäljare eller nåt sånt. Ganska störigt, faktiskt. Man har ju nog svårt att få ungarna att höra vad man säger utan att de ska ha blivit döva, dessutom.

Elly var med en sväng från början, men hennes mamma insåg det omöjliga i det projektet och körde hem henne.
Men hur som helst, det var kul att hitta på nåt med kidsen iaf, och de hade jätteroligtvilket inte riktigt framgår på den här bilden, men ni får helt enkelt tro mig.
Nån mer än jag som tänker på låten "Mr Vain" när ni ser den här bilden?

Kommentarer:

1 Jennifer:

Åh vad mysigt med bio :) Synd att dom va dumma bara! Stackars barnen :( Men bilden på Joel är nog den roligaste bilden ja nånsin sett! hahahah! Göllunge!

2 Storasyster:

Måste instämma med föregående talare! Fy 17 vilken härlig bild på Joel, men syster, jag tror du luras jag... Jennilie HADE verkligen inte lika kul som du! Men JAG skulle uppskatta ett biobesök, ta gärna med mig någon gång! UTAN en massa högvolym, för då kan jag bli aggressiv och faktiskt ryta till och säga... fy på er!

3 Mor Majvor:

Kul att ni kom iväg på bio, men idiotiskt att ha sån volym. Bilden på Joel väljer jag att inte kommentera. Skönt att du äntligen fått till en startsida och den blev väl godkänd.

4 Jennifer:

Dax för ett till inlägg tkr ja.... :D

5 Jennifer:

Nu när jag äntligen kommit igång och skriva då slutar ni allihopa :(

Kommentera här: