Nu ni!

Nu är jag på gång! Lillan har nu hjälpt mig lägga in en ny "header", dvs bilden högst upp. Dock har jag inte lärt mig att photoshopa än, så det blev högst provisoriskt. Men men, jag har ju en bild nu iaf, resten får jag ta eftersom... :) Tack über-mycket för hjälpen, Jennifer!

För övrigt har jag inget mer att säga just nu. Jag har nog hamnat i lite blogg-dvala igen. Måste verkligen skaffa mig ett intressantare liv, tror jag. Fast jag ska ändå försöka uppdatera lite mer.
Men solen skiner iaf, yeay!!!!! :) Det finns hopp om livet...
Nu slänger farbror Frej och jag undan vinterkläderna, för nu är det vår!!!! :)

Adios så länge!

Kommentarer:

1 Jennifer:

Så litt så! Det va ju du som gjorde hårda jobbet med bilden :) Himla fin bild på er alltså. :D Tycker att vi alla kan ta oss i kragen nu o börja blogga nu - för de är ju faktiskt riktigt roligt när man kommer in i det liksom! Ser fram emot många inlägg här nu! :)

2 Jane:

å jag ser fram emot våran resa till staden på onsdag :)

3 Jannice:

Ja, Jennifer, nu kör vi stenhårt med bloggningen! Det är ju så roligt att läsa...Å Jane, det gör jag med... :)

4 Storasyster:

Kära nån, nu bloggas det för fullt minsann, med ny style å allt. Inte illa! Ja bra, släng vinterklädran och ta fram de lättare plaggen! Härligt!

5 Storasyster:

Nu jäklar bloggas det på hög nivå minsann, fortsätt så! Å ja... släng iväg vinterklädran och ta fram de lite lättare plaggen! DET känns fint.

Kommentera här: