Inlägg helt utan röd tråd...Jag borde ju skämmas, så dålig som jag är på att uppdatera bloggen. Och det gör jag också, alltid något...Jag knäpper kort hela tiden på allt, med tanken att jag ska lägga in det på bloggen. Men det är som att det tar stopp efter steg ett, liksom... Så nu kör vi lite bilder på den gångna veckan bara, tills jag hittar nåt viktigt att säga.
 Här var på Kristi Flygare förra veckan. PRO hade vårmässa och tog dit det äldsta de kunde hitta för att sköta underhållningen... :)
Åh, vad rolig jag var nu. Nädå, det var Jeanette och Åke Persson som sjöng och spelade vackert, och de låg nog båda en bit under medelåldern för dagen...

Sen på lördagen kom det förbi en stockholmare. Jennie hälsade på och fick äntligen sin present för att hon var toastmadam på bröllopet. Och det var ju för bara 8 1/2 månad sen, så man kan tycka att det var dags... Men det var en fotobok, så jag kan iaf säga att jag lagt ner en väldig massa timmar på den. Pinsamt ändå, såklart, men men... Jag tror hon blev glad iaf, och det är väl huvudsaken...


På söndag kväll bakade vi lite när farbror Kent var på bingo. Banan-cookies, riktigt gott, faktiskt.


Och så vill jag säga grattis i efterskott till Anita som om jag inte missminner mig fyllde år den syttende!! :)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Jaa, vad dålig du är på att uppdatera bloggen, sis! =) Vad ska då jag säga om mig? Hm. Varför i hela friden lägger du ut sådana otäcka bilder på din älskade syster för? Hm. Nåväl, skönt att för en gångs skull vara underårig i alla fall, inte så vanligt numer. Så kul att Jennie varit hemma och äntligen fått sin bok! Kan tro att den var uppskattad, så himla rolig och välgjord som den var. Jerry är supernöjd över sin motsvarighet åsså. Så... bra jobbat!

2 Jane:

Bingo är kul :):)

3 Jennifer:

Underbart att få en sån genomtänkt present - tror inte alls att förseningen gjorde så mkt du :)Jamen uppdatera mer nu! Blir ju glad varje gång man ser att det kommit ett nytt inlägg från dig. Härligt med bilder o grejer å :D Kraaam!

4 Anita Norberg:

Men du kommer ihåg mej på min födelsedag :) Önska jag var i Norge då men hamna liksom lite off och kom till Skorped (på jobbet) Hade en trevlig födelsedag med lite folk (örjans släkt) på lördan den 15 var vi till Albacken och firade Maria B, Margot och min födelsedag.. vi blev bara 140 år tillsammans.

Ha de allra bäst och hälsa familjen :)

Kram till er alla <3

5 Mor Majvor:

Jag tyckte det var en trevlig tillställning på skolan. Tror nog att du var lite stolt över din storasyster och det var pappa och jag också. Tycker ändå att det skulle vara ännu roligare om även du var med och sjöng, tänk igenom den saken och ut och turnera ni tre. Kul att få träffa Jennie.

Kommentera här: