Äntligen!

I morse fick Kneta äntligen vad han förtjänade; två sparkar i huvudet... =)  =) Fast det där lät ju brutalt, t om för att vara jag. Jag hoppas ingen missförstår och tror att jag verkligen tycker att han förtjänar att bli sparkad i huvudet, för det gör ju naturligtvis inte, hur mycket han än kan reta mig... =)
Men, Jukka-Pekka har ju som sagt varit lite tjurig med det där och inte gärna velat ge sig tillkänna inför sin far. Fast nu i morse när vi låg i sängen tog Kent stor-labben och skakade om magen lite och frågade om h*n var vaken. Sen la han dit huvudet, och efter några sekunder kom det en rejäl spark, snart följd av en till som hamnade rätt i örat =) Det var jätteroligt... ♥

Igår var jag i Sundsvall och efter uträttat ärende hämtade jag upp Jennifer och så gjorde vi en shoppingtur i Birsta. Det var ganska längesen jag var där, så det var mycket som skulle handlas och vi stressade runt, runt. Det var ohyggligt jobbigt, kroppen orkar inte riktigt på samma sätt nu för tiden. Det värkte överallt och jag hade svårt att gå. Men roligt var det! Och min älskade, dråpliga systerdotter drog ett citat som jag fann omåttligt underhållande. När jag skulle backa ut från Ica Maxi frågade jag henne om vi skulle kolla hur många jag kunde köra över i samma vända, och då sa hon: "Ja, man kan ju skylla på allt när man är gravid". Ja, eller hur, Lillan? Eller så kan man ju bara skylla på graviditeten, helt enkelt... =) Tänk vad fel det kan bli när hon öppnar munnen... Säkert ingen fler än jag som tyckte det var kul, men jag fick ju skratta lite iaf... :)

Kommentarer:

1 Jennifer:

haha! Ja där blev det FEL. men lite kan det ju stämma ändå, för vem vågar säga emot en gravid kvinna liksom? ;D Säger du att det va Örjan som står femtio meter därifrån som körde över med vagnen. Ja då vet man att det är lika bra att nicka o hålla med. höhö.Längtar till din nästa resa till Sundsvall, hoppas dock att det är lite lugnare då. :)Roligt att Jukka Pekka sparka förresten! En spark i huvvet redan, det betyder nog att det blir en riktig liten buse det där! D:

Kommentera här: