Nytt tak!

Så här såg vårt tak ut i början av sommaren:Det var inte bara gräsligt fult, det läckte också in. Vi har ju fått riva en massa i innertaket både på över- och undervåningen i vinter för att ta reda på vatten som kom in. Hela huset ser ut som en knarkarkvart, det är jättekul. Vi hade tänkt fortsätta våra renoveringar med köket som nästa anhalt. Det fick ju ta en massa stryk när vi gjorde tvättstugan, men det får dessvärre vänta. Taket var akut, och tack vare min otroligt händige make ser det numera ut såhär:Lite bättre blev det allt =) Och förhoppningsvis slipper vi fler inomhus-regn nu.
Det roliga är att Kent var sjukt höjdrädd när han satte igång. Det fick han dock lov att bota, för det är skitdyrt att anlita en takläggare. Och det gjorde han, nu kan han springa däruppe hur lätt som helst. Han är faktiskt väldigt duktig, måste jag säga. Men, han har också haft god hjälp av mannen som kan allt;och även av sin bror, som dock inte fastnar på bild... :)

Det är väl inte riktigt klart än, jag tror det ska till några plåtar runt skorstenen eller nåt sånt, men det är viktigaste är gjort i alla fall. Bra jobbat, gubbar! =)

Kommentarer:

1 fatima:

Åhhh vad skojj att du börjat uppdatera :D Fint det blir :)

2 Storasyster:

Ja, det må man säga... bota höjdrädsla skulle inte vara dumt, men nä, jag håller mig nog på marken. Men imponerande är det och snyggt blev det åsså. Mannen som kan allt ja, hur blir man en sådan?

Kommentera här: