Happy Halloween!

Joel och Jennilie var på Halloween-disco i fredags. Jag tycker det är en rolig högtid, faktiskt. Där har amerikanarna lyckats. Det är kul att frossa i monster och hemskheter emellanåt. Helst skulle jag vilja ha en fest där man kunde gå loss ordentligt med dekorationer och annat. Och det blir nog. Inte i år förstås, men nån gång. Det ligger på min "Att-göra-innan-jag-dör-lista" iaf. Ett äkta, rekorderligt Halloween-partaj. Det är ju viktigt att ha saker att se fram emot... =)

Jennilie skulle ha svart hår, vilket innebar att mammans händer skulle ha passat i vilken skräckfilm som helst, eftersom de ser ut att ha blivit drabbade av svår kallbrand...Juva fick dra på sig en krage och vara med och posera lite innan vi for på disco... Mot discot!Den äldre systern övar inför sin audition till filmen "Psycho" - the sequel...
Jennilie vann faktiskt pris för bästa utklädnad i sin klass. Det kändes bra i mammans svarta händer...


Skulle dokumentera spindlarna i håret, men de syntes väldigt dåligt... 
 

Dagen efter. Om några år ser hon väl ut såhär varje lördag morgon... =)
Hyfsat lik sin moster på den här bilden, tyckte jag.


Nu skulle jag ju egentligen vilja Halloween-pynta bloggen lite men eftersom jag inte kan det så får jag nöja mig med att ändra färgen till nån skitful orange variant som skär sig skönt mot det rosa i info-rutan. Vi kör på det en liten stund...

Kommentarer:

1 Fatima:

näääääjag döööör vad guulligt! Vad lik hon är dig din dotter också.. hihi utan smink också :) Love that dem har samma färg tema :)

2 Jennifer:

Tänkte också på att hon även är lik dig! Jennilie blir en blandning mellan dig o mamma sen tror ja! Fast en halvmeter längre, haha!:)Både Joel o Jennilie hade superutklädnad men Jennilie ser verkligen förändrad ut! Frääänt!

3 Åsa:

Ååå vilka busar eller vad säger man.. ähh du fattar. Å jag känner igen endel attrealjer, kul. Nostalgi, Happy Halloween på er! Lite sent men jag kollade först nu och såg att du var tillbaka med bloggandet. Roligt. Du kanske inte behöver vara så himla effektiv och seriös varje dag? Bara lite ibland. Välkommen tillbaka vännen min!

4 Jag:

Jaså, hon är lik mig, säger ni? Ja, det har jag ju faktiskt hört en hel del så det måste väl ligga nån sanning i det... =) Det är längden som skiljer lite ja, hmmm... :)

Kul Fatima att du la märke till färgkoordineringen! =)

Åsa: Tack! Jag ska blogga när jag känner för det och inte låta det bli nån stress-faktor... :)

5 Storasyster:

Hörredu moster finns det inte ett uns av i alla fall, jäntungen är ju en fining hon! Men huvva, vilka utklädnader du lyckades med och jag kan ju tipsa inför framtidens hårfärgningar... HANDSKAR! Då BEHÖVER du ju inte bli sådär i händerna, om du nu inte ville matcha temat lite. Goaste ungarna, man blir alltid så glad av att se dem! Å du... ju mindre spindlar man ser, desto bättre är det. Panikade ur häromkvällen när jag hade sällskap av en på armstödet på soffan, vill inte ha TV-kväll med de individerna! Usch!

6 Jag:

Jo Jeanette, hon var ju jättelik dig där! Handskar ska jag tänka på nästa år. Kul med spindeln... =)

Kommentera här: