Vecka 5 och första målet nått...

Japp, det var det. De första sex kilona är borta och jag fick skriva in ett nytt mål på Viktklubb efter fem veckor istället för tio som det var tänkt. Jag skrev in fyra kilo först, men tyckte att jag då fick äta för många kalorier så jag ändrade till fem. =)
Snacka om att man ändrar tankesätt efter ett tag...
Jag trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp den här veckan, men istället blev det 1,4 kg ner och det känns mer än lovligt skönt, kan jag lova. Fast jag känner mig inte just nåt smalare, även fast jag får igen jeans jag aldrig kunnat ha och så. Men det är väl bra, då kämpar man ju vidare istället för att nöja sig med nåt halvskapligt. Jag skulle bara ha behövt vara lite spänstigare och kanske träna mer, det enda jag gör är ju promenerar, och inte särskilt mycket heller. Men det kommer kanske så småningom...
Jag är nu nere på bröllops-vikt, så jag funderar på att ta på mig brudklänningen nån dag och skrämma ihjäl Kent när han kommer hem... =) =)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Haha, gör det bara! Skräm på, det lät kul. Bra jobbat hörru, kan du inte inspirera din storasyster åsså? Nä, jag vet... du har provat förr. Suck.

2 jane:

fan va kul d skulle va o se kents min :D

3 jane:

å jag glömde säga grattis till viktraset :)

4 TjockÅsa:

Asbra jobbat! Du gör det bra!!

5 Jag:

Tack Jeanette, Jane och ÅSA (för nån TjockÅsa känner jag inte... :))

Jag lovar att om jag kommer till skott med brudklänningen ska jag rapportera reaktionerna... =)

Kommentera här: