NAN Juniormjölk

Jag är ju som bekant en Buzzador, vilket innebär att jag erbjuds olika kampanjer där jag får testa nya produkter som jag får dela ut prover av och sen skriva en rapport om vad jag och mina vänner tycker om produkterna. Jag tycker det är en jättebra möjlighet att bli tipsad om nya saker helt gratis. Fast det finns också betal-kampanjer, där man får köpa dyrare grejer till ett bättre pris, det var ju bl a så vi fick vår välanvända Tassimo-maskin. =)
Man kan också värva folk så får man poäng även på deras kampanjer sen, bara att skicka mail-adressen om nån skulle vilja prova!
 
I alla fall, nu har jag buzzat en kampanj för NAN Juniormjölk från Nestlé, men den kampanjen har gått lite trögt för jag har inte träffat på några småbarnsföräldrar att dela ut dem till. Så därför skriver jag här, om nån som har barn tolv månader eller äldre vill prova en tetra mjölk speciellt anpassad för små barn, hojta till så får ni en! De kommer ju att ligga kvar här hemma tills jag stött på tillräckligt många lämpliga att ge dem till... :) 
 
Juva gillade inte smaken, men de var roliga att leka med! =)

Kommentera här: