Saknad...

Igår skulle han ha fyllt 39 år. Min älskade, saknade bror. Men han fick bara bli 32. Jag "växte" själv om honom i år när jag tog klivet över till 33. Det känns jättekonstigt att vara äldre än sin storebror...
Snart sju år har gått sen den där ödesdigra natten när vår familj slets sönder i lågor och rök. Och jag kan fortfarande inte tänka på honom. Jag vill inte se bilder på honom och tänka på vad jag en gång hade för det gör så enormt, sjukt ont. Det enda sättet för mig att leva vidare utan honom har varit att låtsas att han aldrig funnits. Och det är inte bra, jag vet det. Men jag kan inte göra på nåt annat vis. Jag klarar det inte. Kanske blir det annorlunda nån gång. Jag hoppas det. Men inte än. Inte riktigt än...
 
 

Kommentarer:

1 Storasyster:

Åååååååååååååh, dessa förbannade tårar som aldrig tar slut! Har inte tänkt på att du har växt om honom, men tack alla makter för det! Alternativet vore ju så outhärdligt och skrämmande, att du inte heller fanns här. Nä, vi får skydda och skydda alla det våra som är kvar, så de växer upp och blir gamla gubbar och kärringar, hela högen. Så dä så! Grattis på 39-årsdagen än en gång lillebror!

Svar: Ja, supergamla ska vi bli, vi som är kvar. Vi bestämmer det, helt enkelt! =)
Jannice

2 Jennifer:

:´(... En dag kommer du klara det, det är jag övertygad om. Kanske att du då faktiskt VILL se både bilder och "småfilmerna". Men jag förstår att det är smärtsamt och åren kanske måste bli många innan du helt kan ta dig förbi det. Men du kommer dit!

Du hade också rök i dina lungor den natten o vi visste ju inte hur det skulle bli med dig heller. Tack för att du finns kvar här! Hade vart förjäkla tomt o tungt om man inte haft dig i livet!... Du förtjänar det bästa!

Tack för att du finns!
Och grattis morbror <3

Svar: Tack själv lillan! Usch, hur du skriver, nu gråter jag ju för det också... :) <3
Jannice

3 Katri:

Förstår att det är plågsamt och otroligt jobbigt att se din bror på bild, men du kommer att vilja göra det en dag, och vara glad att alla dessa kort och filmer finns!! Jag lovar! För egentligen vill vi inte glömma någon som givit så mycket glädje i ens liv. Massor med kramar till dig Jannice.

Svar: Ja, du vet väl Katri... Du har ju tvingats gå igenom samma helvete själv... =( Jag tror på dig, även om det känns fjärran just nu. Kram i mängder tillbaka!
Jannice

4 Nina:

Sänder er styrkekramar, Kramar

Svar: Tack Nina!
Jannice

Kommentera här: