Spacebook

Juva älskar att kolla på Spacebook (Facebook för oss som kan prata rent).
Det är egentligen inte alls meningen att hon ska göra det, men hon kan vara ganska envis och ibland är det lättare att bara låta hennes hållas en stund så hon får kolla på de videoklipp hon vill, som inte är alldeles för olämpliga. Väldigt slappt föräldraskap, jag vet, men jag kan vara hård också när så behövs så jag tror inte hon kommer att bli nån ligist för det. Plus att nån klok människa nån gång har sagt att man ska välja sina fighter, och gudarna ska veta att det blir fighter så det räcker och blir över ändå.
 
Men, om nån av mina Facebook-vänner nu skulle råka se att jag gillar nånting som inte riktigt känns som en sak jag egentligen borde gilla så kan ni lugnt förutsätta att det är Juva som gillar det och inte jag. Samma sak gäller om jag lägger in en kommentar i stil med: "dk7ekke93kl". Då är det också hon som varit framme, alternativt har jag fått en hjärnblödning och då är det förmodligen ändå redan för sent för att göra nåt, så ni kan ignorera det i vilket fall som helst.
 
Jag gissar att vår yngsta kommer att skita fullständigt i allt vad sociala medier heter när hon uppnår den lämpliga åldern för det. Då har hon tröttnat för längesen...

Kommentera här: