Beach 2013 - here I come!

Tänker inte gömma mig i vassen i år.
Har ju beställt träningskläder och allt så det ska bli nån ordning på den här hemmaträningen. Nu ni!
Kent har också tagit in Muskelplågaren - även känd som Roddmaskinen, vilket är en alldeles för mild benämning på det otäcka vidundret till tingest. Vi hatar varandra. Men jag tänkte att vi skulle ta och jobba lite på vår relation.
 
Såhär ser jag ut idag:
 
 
Någonting sådant här tänker jag mig att jag ser ut när juni närmar sig:
 
 
Min enda fundering är om jag kanske måste öka på vikterna lite snabbt. Eventuellt kommer jag inte hinna få den där kroppen på tre månader om jag har ca 5 kg på skivstången.
Men å andra sidan kan jag nöja mig med liite mindre muskler till sommaren så det kanske är lika bra att jag tar ökningen i min egen takt ändå...

Kommentarer:

1 mia =) du vet vem =) :

härligt =)

Svar: Kul att du tittar in Mia! =)
Jannice

2 Storasyster:

Tusan vad äkta bilden såg ut... LOL... eller vad säger man på modernt vis?

Jag tränar för fullt jag mä, ska du veta. Nyss fick jag nästan en sträckning när jag knappt nådde TWIXen på bordet, tidigare fick jag skala av glasspinnen själv och ja, det är svårt att förklara hur det är att vara på topp. Så lycka till sis och glöm mig inte imorgon, vilken du har en tendens att göra! Hahaha, jag är en skämtare jag!

Svar: Du är så modern, syster... :) Och en skämtare absolut! :)
Jannice

3 Karin Malm:

Jag gömmer mig nog i vassen... för jag har aldrig haft karaktär nog att hålla ut med träning eller dieter. Men heja, heja, heja dig som tagit in roddmaskin och allt! Du kommer säkert att klara det!

Svar: Nja, stor risk för vassen för min del med. Kanske att jag lyckas hålla i träningen men jag kan nog aldrig sluta stoppa i mig en massa skräp. Och såå mycket kommer jag gissningsvis aldrig att träna att det liksom inte gör nåt... :)
Jannice

4 Jennifer:

Så rolig bild och jag ser fram emot att följa din träningsresa;D

Svar: Haha, det gör jag också... :)
Jannice

Kommentera här: