Blabla Bobbo!

Blabla Bobbo! sa den lilla häromdagen, med mer uppfordrande stämma för varje gång hon var tvungen att upprepa sig. Hennes arma föräldrar satt som två fågelholkar och tittade hoppfullt på varandra för att se om den andra kunde förstå vad hon ville. Ofta funkar det ju att bara hålla med, och kanske upprepa det hon säger medan man nickar lite förnumstigt som att man är helt med på noterna. Men se, den gubben gick inte den här gången. Fröken Juva hade en agenda och hennes frustration steg stadigt i takt med päronens förvirring.
 
Men så, efter några onormalt långa sekunder knäckte fadern till slut koden: Babblarna! Hon vill se Babblarna! Lättnad, knapp knapp på datorn och så blir köket färgglatt och trallande. Lyckan bara osar från den lilla barnakroppen medan blöjrumpan far fram och tillbaka i en spontankoreograferad dans. På köksstolen. Vansinnigt gulligt men direkt livsfarligt för det ängsliga mammahjärtat...
Friden var återställd.
Och terrorn var inledd. Det blir tjatigt efter ett tag, det är allt jag har att säga. 
 
För de lyckliga individer som klarat sig undan dessa enerverande färgkluttar vill jag härmed bistå med Första Plågan, förlåt, Låten:
 
 
 
Varning: Lyssna på egen risk, för det värsta av allt är att det här sätter sig! Plötsligt kommer man på sig själv med att tralla: "Här kommer Bobbo" för att därefter brista ut i Doddo-inspirerad operasång.
Hundra procent odrägligt är det.

Kommentarer:

1 Jane:

Beställ babblarnapåsen åt hon på nätet d har jag gjort åt Elly :)
Då får hon gubbarna oxå :)

Svar: Ska kolla upp det. Hon måste ju såklart få nåt Babblar-aktigt när hon fyller... :)
Jannice

2 Jennifer:

Du är mycket rolig du:D hehe. Asgulligt inlägg.

Svar: Tack Lillan! =)
Jannice

Kommentera här: