Nya rum

Ja, igår var det äntligen dags för ungarna att inviga sina nya rum. Det är så otroligt skönt att det är klart. Nu är det bara lite möblering och sånt som fattas, men de behöver iaf inte sova inne hos oss. Sovrummet var rätt fullt med en extra-säng därinne, kan man säga... Kent har verkligen jobbat på bra, det är en händig en jag gift mig med, och jag är så stolt över honom... :) Och naturligtvis, det hade tagit betydligt längre tid och varit en hel del besvärligare utan Byggare Bobs insats, med både kunnande och en massa jobb, så stort tack pappa!!!!
Och nu tänkte jag visa lite hur det blev:

Så här såg det ut när renoveringen hade inletts:     Den här bastanta timrade mellanväggen skilde av garderoben från resten av rummet. Lägg märke till de tjocka kablarna, hela övervåningens strömförsörjning låg här... Titta, här har de skrivit på väggen 1969, så gulligt... :) Inne i garderoben...  "Utsikt" från garderoben
Och så här ser det ut nu:  Joels lilla säng-vrå   Hans provisoriska natt-ljus, det finns bara ett eluttag därinne än så länge :) Superbra lampa/klocka, det gjorde ni bra Jeanette & co när ungarna fick de i julklapp nåt år... :)
Och så här ser Joels fondvägg ut:
Jennilies sov-del:  
Och Jennilies fondvägg:
Och så till sist, deras nya lilla hall:  Stjärnorna är självlysande, coolt... :)

Så, det var rummen, det...

Sen vill Tubbe hälsa till alla! :)