Bubis, bad och bök

Jaja, Jennifer, nu kommer det ett nytt inlägg... :)

Tuborg Tooling, a.k.a Tubbe, Tubis, Bubis, Hubert, Tubb-Huvve, Knäpp-Bert, Blublis, Tubson mm. (Kär katt har ruskigt många namn…) fyllde 10 år igår. Gamm-katta! Tänk att vi skulle få behålla en katt så länge, det hade jag aldrig trott…

Medan Tubbe yrade omkring lyckligt ovetande om sitt åldrande stoppade vi ungarna i badet för förmodligen allra sista gången. Snyft. Vi har ju beställt en dusch nu, eller rättare sagt två väggar till duschen, och badkaret åker ut! Det känns jättetragiskt men skönt också. Äntligen kan det bli möjligt att hålla rent, det är inte fräscht med ett badkar man inte tar sig under, alltså. Kent har lobbat länge för det och nu har han lyckats. Men för att inte bryta ihop fullständigt så tröstar jag mig själv och Jennilie med att vi ska sätta in ett badkar av en annan modell när vi nån gång i framtiden kommer att renovera badrummet. Så dä så.

Ungarna badade och hade kul och vi rev ut alla grejer ur hallen, och skrev upp alla mått. Nu ska här bli garderob! My God, vad skönt att det äntligen börjar hända nåt. Jag satt hela kvällen igår och försökte designa en garderob med hjälp av Ikea m fl. Det gick sådär, svårt att veta vad man behöver sådär på en gång. Men, man får väl börja nånstans och fylla på eftersom. Och jag hoppas det kommer gå fort, för nu har vi alla ungarnas kläder, samt alla sängkläder inne i vårt sovrum. Varken snyggt eller praktiskt, om nu nån trodde det.
 
Så här fint var det innan. Kaos redan innan, sen renoveringen av ungarnas rum. Men, men, ett rum i taget...

Toodles!