Skridsko-disco...

Igår följde Joel och jag med Jane och Arvid på skridsko-disco i Ånge. Joel hade jätteroligt och jag kände mig gammal när jag stod där och discomusiken pumpade, lamporna blinkade och jag insåg att jag var där i egenskap av mamma och inte alls som nån partypingla. Herregud, hur gammal har man blivit egentligen? Måste vara dags för en rejäl kris snart...
Men, men, Joel hade som sagt jättekul, bara han kommit över första förskräckelsen över hur halt det var... Ishalls-isen kanske är lite mera ompysslad än den på Alby skola, tänkte jag då. Men han vande sig snabbt och susade iväg. Sen tror jag förvisso att det är lite kul att slänga sig också, istället för att aktivt öva bromsning. Och det får han väl göra, så länge han inte gör illa sig eller börjar träna hockey, då kan det kanske vara olämpligt.
Det var inte helt lätt att knäppa kort därinne, vilket är precis som det ska vara på ett disco, men jag fick väl till några där man iaf kan ana lillkillen... Fikapaus...  Jag tror mitt något krampaktiga leende beror på att Joel strax innan klivit mig på stortån. Med skridskor på. Det sved lite.!

 Tubbe säger "Tittut i papperskassen"!