En helt sann och vansinnigt rolig historia...

För några månader sen var Jack (systerson nr 2) med Svenne (pappan) i Ånge och medan Svenne gick och handlade skulle Jack gå på banken för att hämta ut ett kontoutdrag. Han gjorde så och gick sen och satte sig i bilen för att invänta sin far. Som dock dröjde lite, så efter en stund bestämde sig Jack för att gå en sväng medan han väntade. När Svenne så kom tillbaka till bilen där Jack satt frågade han sin son om han inte hämtat ut kontoutdraget, för han kan kunde inte se det nånstans. Det hade ju Jack, men inte heller han kunde hitta det i bilen. Det hela blev ett olöst mysterium, och Svenne hade nog sina misstankar om att Jack helt enkelt låtit bli att gå in på banken... Ända tills han några dagar senare var in på banken och där av personalen fick ett kontoudrag tillhörande Jack Lång, som en vänlig själ varit in och lämnat till dem, efter att han hittat det i sin bil. Därmed förvandlades det olösta mysteriet till en jätterolig historia som vi alla ohämmat kunde reta Jack för, när vi nu insåg vad som verkligen hade hänt: han hade gått och satt sig och även lämnat sitt kontoudrag i en annan bil! Sen när han tagit sin promenad hittade han igen rätt bil och satte sig där, dock utan kontoutdraget som han alltså lagt ifrån sig i den första bilen.
Gissa hur roligt vi har haft åt det??? =)
 
Och det blir ännu lite bättre...
 
Igår var Jerry (systerson nr 1) i Ånge med pappan och gick även han och satte sig att vänta i bilen medan Svenne handlade. Han ställde först ifrån sig en kasse i baksätet och noterade genast att det var lite stökigt där bak. Och när hade Svenne hunnit köpa jordgubbar? Eftersom de skulle ta med sig en kompis hem till Jack, blev han lite bekymrad över vart han skulle han få plats nånstans när det nu låg grejer utspridda över hela baksätet. Nej, det där dög inte tyckte Jerry-ponken, så resolut gick han runt till andra sidan och städade ihop lite. Han skyfflade ner verktyg på golvet och upp i bakrutan, flyttade jordgubbarna till andra sidan och slängde lite diverse skräp på golvet. Nöjd med sitt verk intog han sen sin plats i framsätet. Men när han började se sig omkring lite därframme upptäckte han att det var saker som inte stämde och utropade således: Men vad i helvete! Varför sitter det en tegelstensmobil i en hållare här? Och en sån där stereo finns det DEFINITIVT inte i pappas bil!! Shit, jag har satt mig i fel bil!!!  
Skamsen tog han sin påse och gick och satte sig två bilar bort, den här gången på rätt ställe. Några minuter senare såg han hur den felande bilens ägare, en äldre herre, kom och ställde sig att titta konfunderat in i baksätet på sin bil. Han stod en stund, och såg mer och mer förtvivlad ut. Till slut kände Jerry att han måste lindra den stackars karlens plåga och gick dit och berättade att det var han som trollat bort grejer och möblerat om i baksätet. Han var också noga med att försäkra honom om att ingenting var borta, det var bara lite ommöblerat pga att Jerry hade satt sig i fel bil. Och vad säger gubben då? Jo, han frågar Jerry:
"Var det du som lämnade ett kontoutdrag i bilen också för ett tag sen?", varpå Jerry blir tvungen att svara:
"Nej, det var brorsan..."
 
Hahahahahahahahahaha, det är ju bättre än en film!!!! =)  =)  =)
 
Jag skrattade så mycket när jag berättade det för Kent att Joel till slut gick och hämtade ett glas vatten till mig för han tyckte nog att morsan var lite väl hysterisk... =)
 
Mina älskade systersöner: 
Tack för att ni finns och förgyller våra liv!!! ♥
 
Och så vill jag avsluta med en varning till alla ägare av röda Volvo 740:
Lås bilen, de har en bror till + en syster också!