I denna ljuva vintertid...

Ja, nu verkar den äntligen ha kommit. Vintern. Och jag säger inte äntligen för att jag älskar vintern på någe vis, utan snarare för att jag hatar hösten på exakt alla vis. Folk som säger att hösten är mysig borde lobotomeras, det är min åsikt. Usch, jag hoppas innerligt att snön ligger kvar nu så vi slipper det där grådaskiga tråk-vädret. Men det behöver absolut inte vara mycket snö, bara så att det blir lite ljusare.

Fru Eklöf den yngre har haft en duktighets-dag idag. (Det har säkert fru Eklöf den äldre också, men det var inget ovanligt så det är inte värt att nämna) Här har plockats, dammtorkats, dammsugits, skurats badrum, bakats bröd, vattnats blommor, bäddats rent i sängar och badats barn. Och allting med spanska i öronen. Muy bien. Kent har jobbat så jag och kidsen har varit ensamma, och det var verkligen dags att göra ett ryck här hemma. Efter maten tog vi en promenad, och det var då man kände att det var vinter. Skönt, faktiskt. Snön tar ju bort mycket av det deprimerande gråa. Har ni nån snö på Irland, tro? 

Framöver kan det t o m hända att jag kommer att advents-pynta lite. Jag känner inte att det är nån panik, vi har ju trots allt både andra, tredje, samt fjärde advent kvar, jag hinner… :)

Kommentarer:

1 Jennifer:

De är ju underbart med snö egentligen. Jag hata den när jag bor där o älskar den när jag inte gör det. (Älskar den även när de är sommar) Always want what you cant have. Näru, igår hade vi iaf SPÖregn här. Jerry kände då verkligen att han hamnat rätt. Jag o Jerry gick med en sopsäck på huvudet igår. Mys.Älska när man få såna där ryck så allt bara blir skinande rent o mysigt. Synd bara att det inte händer alltför ofta...Fortsätt nu att uppdatera så flitigt som du gör :D :) :D :)

2 gamla mor:

vill bara meddela att om det är jag som är den äldre fru Eklöf så händer inget i städväg här hemma utan här är det bara lata dagar ( förutom fyra timmar på arbetet förstås ) så det känns utmärkt att du tar på dig den rollen som duktig. Tack för det skönt.

Kommentera här: