Tjejdag...

Idag fick Joel rå om pappa ensam medan jag tog med Jennilie till Ånge för en tjejdag med Jane och Elly. Vi inledde med en glass på Domus/Konsum. Jag var duktig och tog en kula sorbet, för har man väl gått med i Viktklubb, så vill man verkligen gå ner i vikt och då får man ju offra sig... Och gissa om jag offrade mig, de hade ju t om vit choklad-topping!! Vojne, vojne...

Gott!
 Elly sov första minuterna...

... men sen vaknade hon och fick komma till tant Jannice...

Så drog vi hem till Jane, jag hade ju bilen men Jennilie gick med Jane och Elly i det superba vårvädret.

Gissa om hon var stolt när hon fick köra vagnen... :)

Solen hälsade på på altanen så jag och Jennilie passade på att njuta lite av den medan Jane matade Elly.


Vi drog några poser, och det var väldigt viktigt att Kisse fick vara med på några bilder också...
Här är vi på väg till Shisch kebab för middag. (Jag var duktig igen och tog en sallad, får jag nåt pris snart, eller?)

Efter middag styrde vi kosan hem till Janne igen, men det blev en snabbis för vi hade hungriga pojkar hemma som väntade på pizzorna jag köpt åt dem. Jennilie hann dock få några sista strålar sol innan det var dags att bege sig...


En väldigt braig dag, måste jag säga. Det lär vi nog göra om... :)

Stor-Greta och Lill-Greta... :)

Kommentarer:

1 Jessica:

"Lill-Greta" är lik sin pappa :)

Duktig du är då, själv har jag njutit en magnum gold idag :)

2 Jag:

Ja, det är hon faktiskt. Jag såg inte det först, men nu gör jag det. Och det ser ju naturligtvis du också... :)

Och du, jag har varit duktig i tre dagar, efter att ha ätit som om varje dag varit den sista sen bröllopet, typ. Och du har ju gått ner hur mycket som helst har jag sett, så jag tycker nog att du kunde unna dig den där glassen med gott samvete... :)

3 Jennifer:

Vad mysigt ni sett ut att ha haft det!:) Å vad underbart det är med vår alltså!Bilderna på dig o Jennilie är helt sanslöst fin! Tycker ni borde rama in dom o sätta upp! Jennilie är så cool o lillGreta så gullig!

4 Storasyster:

Men gusingen, instämmer helt med Jennifers erkommentar!härliga vårbilder med urgulliga "små"tjejer. Röstar också på förstoring på mor & dotter. Vill bara meddela i ett tillägg att medan ni käkade å myste för fullt, höll Joel på att svälta ihjäl! =) Fy skäms, mamma Jannice. Hm. Han är ju för go!

5 mor:

Så mysigt ni har haft det. Själv har jag sprungit runt på Vårmässan, men det är ju också mysigt, speciellt när man lyckats göra av med en massa pengar och det gjorde vi. Pris får du när vågen visar att du varit duktig. (elakt va?)

Kommentera här: