Dumheter!

Varför ska vi hålla på och ställa klockan fram och tillbaka, för? Jag ser inte poängen. Det enda det resulterade i den här gången var att jag fick kliva upp kvart över sex, för ingen hade ställt om Juva från sommar- till vintertid. Kvart över sex, och ungarna har lov. Sweet! Det blir ljusare på morgonen. Jaha, det kan ju vara trevligt. Men jag sover hellre en timme till, i mörker. Nä, en massa hattande hit och dit i onödan...

Tubbe var ovanligt kärvänlig med Juva imorse. Han kanske var förvirrad pga den tidiga timmen, jag vet inte, men han gick frivilligt fram till henne och höll på att krama omkull henne iaf.

Morgonmys!


T om hon var brydd över det plötsliga intresset... :)


Nu kan man krypa och jaga katten. Mycket praktiskt...

 
Här har vi ett stycke livsfarlig bäbis! Hon drar sig upp med hjälp av soffan till stående. Inte så bra. Jag hann knäppa ett suddigt kort innan jag fångade upp henne när hon ofrånkomligen rasade i golvet. Hon har lite för höga tankar om sin förmåga, kan man säga...

För övrigt har jag och stor-glinen varit på bio idag. Spy kids 4D. Man fick ett luktkort att skrapa på när siffrorna dök upp på bioduken. Det funkade väl sådär. Till att börja med: vem har tid att sitta och skrapa på ett kort? Man har ju händerna fulla med popcorn!! Och sen luktade det lite lika alltihopa, det var nån lukt som tog över helt så det var svårt att urskilja de andra. Nja, idén är god men utförandet inte nåt vidare, än så länge. Fast det är mysigt med bio iaf, och helst när det är lov och biljetterna bara kostar 40 kronor. Det gillas! =)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Haha, å kameran i ständig beredskap, i högsta hugg, underbart! Nä, tidsomställningen är enbart förvirringsomställning, inget annat.

2 Jag:

Ja, synd bara att man inte har nån bra kamera. Oftast är det ju mobilen man knäpper med och den lämnar också en hel del att önska... Men det blir ju nånting iaf! :)

Kommentera här: