En eftermiddag hos Jeanette och Svenne

I lördags var jag på loppis i Östavall och försökte sälja bort lite barnkläder. Kent hade jobbat på natten så Jeanette hade ungarna. Sen när jag kom hem gick Kent och jag upp för att hämta dem, och fick lite fika där. Självklart knäpptes det även då massor av kort, för det är ju så roligt!! =)

 
Vi försökte få till ett familjefoto men det var omöjligt. Jag tror fotografen (Jeanette) var lite för intresserad av de olika effekter man kan använda för att det skulle bli bra... :)
 
Svartvitt blev inget bättre...


Joel


Jeanette


Juva


Kent och Jennilie

 
En något dimmig variant av Jeanette och mig...


Fikatime! Bordet måste flyttas ut i solen, annars var det kallt...Snacka den här bilden verkligen lyser av kärlek då!!! :P


Sådärja! Där blev det MYCKET bättre! =) (Kanske ska tillägga att här har jag tagit över knäppningen, så det är inte Jeanette han gör sådär mot... :))Dagens profil: Svenne-mannen!! Fastnar väldigt sällan på bild... =)


 
Go-Juvis och mamman...
Ska´ru ha hjälp med cykeln, brorsan? =)

Kommentarer:

1 Storasyster:

Men det här inlägget måste jag ha missat totalt tidigare. Kanske lika bra det med tanke på att du klagar på mig som är en mästerfotograf. Hm. Å andra sidan kan jag ju inte påstå att dina närbilder på mig och gubben var särskilt snygga heller. Jaha, det beror kanske på motiven ja. Så kan det ju vara. Trevlig dag i alla fall, hursomhelst. Om jag minns rätt. =)

Svar: Det VAR en trevlig dag.. =)
Jannice

Kommentera här: