Bakom Masken - omslaget

Såhär kommer omslaget på novellantologin se ut. Ganska snyggt va? =)
 
Och såhär kommer boken att presenteras på Bokrondellen, som fungerar som länk mellan förlag och bokhandlare/bibliotek:

”Sexton författare, vars gemensamma nämnare är deras medlemskap i Facebookgruppen Författarsällskapet, ger sig ut på en spännande resa och tolkar, på tjugo helt unika sätt, temat ”bakom masken”.

Genom boken varvas olika genrer, tidsåldrar och miljöer, men den gemensamma nämnaren för alla 20 noveller är att de på ett eller annat sätt berör vad som händer bakom masken.

Bakom Masken är ett spontant samarbete mellan Författarsällskapet och Whip Media, och ett försök att lyfta fram mer eller mindre kända svenska författare som genom sina bidrag visar att det finns en enorm kreativitet och kraft även utanför de stora etablerade förlagen. Många av författarna är utgivna sedan tidigare men ett par stycken debuterar i Bakom Masken.” ←←←←←← Yours truly, till exempel... =)
 
Alla vi som är med i boken kommer att få 20 ex var att sälja. Till att börja med, det blir förhoppningsvis mer men de 20 exen kommer att ge tillbaka vår investeringskostnad. Så den som vill får jättegärna beställa en bok av mig för 150 kronor. Runt den 17-18:e december kommer vi att få dem så att man ska kunna köpa dem som julklappar. Så sätt igång vet jag, hit me! =)
 

Kommentarer:

1 Annelie Claesson:

Jag vill köpa en bok 😊

Svar: Härligt Annelie, ska bli! =)
Jannice

2 Anonym:

Är väl klart....skriv upp mig! :-)

Svar: Det skulle jättegärna göra, men det är så svårt när du är anonym... =) Skriv gärna igen. =)
Jannice

3 Katri:

Vad kul Jannice! Jag vill också köpa en bok.

Svar: Härligt, Katri! Jag skriver upp dig. =)
Jannice

4 Kerstin:

Va kul. Jag köper gärna ett ex.

Svar: Vad roligt Kerstin! =)
Jannice

Kommentera här: