Fjäriln vingad. Och en humla.

Jag fortsätter fota. Shit, vad kul det är. =)
Kent frågade varför jag skulle knäppa på en fjäril, han fattar ju ingenting. 
Här kommer lite bilder på en vid det här laget väldokumenterad solros. Det är inte bara jag som gillar den...
f
 

Kommentarer:

1 Lovisa :

Vilka fina bilder, här är en fotointresserad tilltill! hihi.
Till något helt annat: Jag heter Lovisa och går andra året på vård och omsorgsprogrammet i Lidköping. Just nu så skriver jag en uppgift om williams-syndrom och det var så jag hittade hit! Eftersom det är ett så ovanligt syndrom är det svårt att hitta så bra information om det och därför vill jag tacka dig för din blogg!
Men jag har ett par andra frågor som jag inte riktigt lyckats finna svar på och tänkte då fråga; Hur är Joel till sättet, kan du se skillnader mellan honom och dina andra två barn som du kan dra paralleller till ws? Hur fungerar eran familj mot en familj utan diagnos, om du nu kan se skillnader? Hur är det att vara mamma till ett barn med ws? Har hans syskon en annan relation till varandra än vad de har med Joel?
OM du har lust att svara på dessa frågor skulle jag vara väldigt tacksam, men respekterar förstås om du av olika anledningar inte vill/har möjlighet. Om du bestämmer dig för att svara går det bra att svara via min mail (lovisasmedman@yahoo.se) om du anser det som enklare/bättre. Kram och tack på förhand, Lovisa

Svar: Hej och tack själv! Självklart svarar jag på dina frågor. Jag vill ju gärna hjälpa till att sprida information om syndromet och det gläder mig väldigt att höra att du skriver om det. Det skulle vara jättekul att få se vad du skrivit sen om det finns nån möjlighet. Om det inte går har jag full förståelse för det och du ska såklart ändå få de svar jag kan ge. =) Eventuellt gör jag ett blogginlägg där jag svarar på dina väldigt bra frågor, ska försöka få till det under dagen. Oavsett om jag gör det eller inte skickar jag svaren till din mail så jag vet att du får dem. På återseende! =)
Jannice

2 Kerstin:

Jättefina närbilder du har fått. Visst är det roligt att komma riktigt nära med kameran och se hur en ny värld öppnar sej?
Så fint du har gjort på din blogg. Har inte hunnit varit på bloggrunda på ett tag så det var kul att titta in här igen.

Svar: Ja, det är jättekul! Jag har som mål att kunna få till lika fina bilder som du, Kerstin. =)
Jannice

Kommentera här: