Victoria Fucking Milan

På radion kör de reklam för Victoria Milan och jag blir lika förbannad varje gång. Den där jävla bimbon som med förförisk röst frågar om man inte saknar känslan av att vara nykär och får det att låta som att det är en mänsklig rättighet att ägna sig åt "diskret chat och flört", alltså...Grr... 
För den som kan ha haft turen att missa denna idioti är Victoria Milan Dominica Peczynskis otrohets-sajt. Alltså nätdejting för gifta och sambos, typ. Hyfsad twist där, för att registrera dig på en dejtingsida måste du vara i ett förhållande. Det är så jävla korkat att det liknar ingenting.
 
Men, uppenbarligen finns det en marknad, för 250 000 svenskar ska vara registrerade. En kvarts miljon svenskar ägnar sig alltså åt organiserad otrohet. Vad i helvete? Är det konstigt att man tappar tron på mänskligheten? Ska man tvunget vara otrogen är väl det minsta man kan begära att man tvingas jobba lite för det? Men nej, den förföriska bimbon viskar om att man "ska göra livet levande igen". Men köp för i helvete en trisslott då om livet är så trist. Eller sparka ut din partner om han eller hon är så tråkig. 
 
Det här extrema bekräftelsebehovet har ju gått åt helvete för långt. Är vi så fruktansvärt desperata efter uppmärksamhet att vi måste ha andras partners att tala om för oss att vi är åtråvärda?
Sjukt är bara förnamnet. 
 
Kan en relation vinna nånting på att en av parterna hoppar i säng med nån annan som det antyds? Jag har EXTREMT svårt att se det som lösningen på ett äktenskapsproblem. Men vad fan, det kanske bara är jag som är ohyggligt gammalmodig. Är det så, är det bara jag som tycker hela det här konceptet är vansinnigt?
 
Hur som helst kan jag i alla fall lova att den dag Kents liv plötsligt "blir spännande igen",
då jävlar åker han ut med huvudet före. =)
 
Och jag behåller huset. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: