Williams syndrom-föreningens årsträff - lördagen

Frukosten serverades mellan 7.30 och 8.30 så det blev inte direkt någon sovmorgon att tala om. Sedan stod det diskussionsgrupp på schemat för mamman, medan sonen tittade in i spelrummet, vilket inte blev långvarigt. Diskussionerna däremot drog ut på tiden och jag kunde se Joel vandra fram och tillbaka utanför. Till slut adopterade han helt sonika familjen Larsson från Brunflo, som var vänliga nog att ta honom under sina vingar. Efter två och en halv timme var vi tvungna att avbryta snackandet för lunch, och sen ville jag inte lämna Joel själv igen, så jag hoppade över årsmötet och tog med mig grabben på outlet istället. Som han njöt! Att gå i affärer ligger ju i absolut topp på Joels älska-att-göra-lista. Antingen det eller så ljuger jag mig blå. Det lutar åt det senare. Snarare var det så att jag placerade honom med mobilen inom räckhåll på närmsta bänk inne i affären och mutade med fika efter uträttat värv. Sen sprang jag runt, runt och blev mest bara stressad. Det var inte så roligt som jag hade trott och blev inte mycket handlat. Då var det desto trevligare på Delicatos outlet, där vi fikade efteråt. =)
 
Väl tillbaka på Hjälmargården var det dags för äggjakt, då det gäller för alla barn att hitta ett varsitt Kinderägg, gömt någonstans ute bland buskarna. Det ser jätteroligt ut. Jag skulle jättegärna leta efter ägg själv, men är rädd att det skulle kunna bli konstig stämning då.
 
Lördagskvällen avrundades med det sedvanliga discot.
Joel och Minna insuper den gemytliga atmosfären... =)
Jag hade inga dansintresserade barn med mig i år så vi lämnade ganska snabbt discot åt sitt öde och vimlade istället. Annika och jag satt och pratade medan Hasse tog med sig sina egna två barn och nytillskottet Joel och for och köpte gotta. Sedan pratade vi bort återstoden av kvällen och ojade oss över Joels ryggvärk, som steg i styrka i takt med att sympatierna rasade in. Innan det var färdigt hade han förvandlats till en krum jultomte utan renar eller säck. Han hade ramlat med cykeln några dagar tidigare och jag vet inte, sex timmar i bil under fredagen hjälpte kanske inte till. Innan vi gick och la oss körde jag lite värmebehandling med hjälp av duschen för att Tomtefar skulle ta sig igenom natten och det blev mycket bättre. =)

Kommentera här: