Releasefest!

Lördagen den 23:e april är det dags. Då blir det releasefest för Genom paradiset på en spikmatta på Alby skola klockan 18.00. Alla som vill komma är välkomna bara man anmäler sig senast den 10:e april. Det går bra att göra här, på Facebook, eller på min mail: jannicee@hotmail.se.
Kom och fira med mig, vet jag. =) Det kommer bli fabulous!
 
 

Kommentarer:

1 Emma:

NU har jag äntligen fått tummen ur och har beställt din bok! Jag ser fram emot lite trevlig läsning nu när sommarkurserna är över. Behöver lite avslappning om kvällarna nu när jag (äntligen) ska börja jobba! :)

Kul att boken verkar omtyckt, den har varit utlånad på samtliga bibliotek i länet som haft den i sitt sortiment. Grattis! :) (Jag kände förstås att jg ville supporta dig lite, känns nästan som jag "måste" det när jag läst din blogg så länge) :) hoppas allt är bra med dig!
kram
Emma

Svar: Vad roligt att höra Emma! Jag hoppas verkligen att du ska gilla den. Och vad kul att höra att den varit utlånad, jag blir jätteglad. =)Dessvärre har de senaste tre månaderna varit rätt tuffa för mig och min familj, vår femåring har diagnosticerats med leukemi. Jag ska göra ett inlägg om det här i bloggen också tänkte jag men har inte kommit så långt än. Det har blivit att jag uppdaterat i stödgruppen på Facebook som bildats till Juva och oss istället. Jag hoppas allt är bra med dig och din familj! =)
Jannice

2 Emma:

Men åh..! :( Vad ledsen jag blir att läsa om flickebarnet..! Måtte det gå väl och jag förstår om orken till bloggen inte riktigt finns. Ta hand om er, allihop!
Kram!

Kommentera här: