Skridsko-disco...

Igår följde Joel och jag med Jane och Arvid på skridsko-disco i Ånge. Joel hade jätteroligt och jag kände mig gammal när jag stod där och discomusiken pumpade, lamporna blinkade och jag insåg att jag var där i egenskap av mamma och inte alls som nån partypingla. Herregud, hur gammal har man blivit egentligen? Måste vara dags för en rejäl kris snart...
Men, men, Joel hade som sagt jättekul, bara han kommit över första förskräckelsen över hur halt det var... Ishalls-isen kanske är lite mera ompysslad än den på Alby skola, tänkte jag då. Men han vande sig snabbt och susade iväg. Sen tror jag förvisso att det är lite kul att slänga sig också, istället för att aktivt öva bromsning. Och det får han väl göra, så länge han inte gör illa sig eller börjar träna hockey, då kan det kanske vara olämpligt.
Det var inte helt lätt att knäppa kort därinne, vilket är precis som det ska vara på ett disco, men jag fick väl till några där man iaf kan ana lillkillen... Fikapaus...  Jag tror mitt något krampaktiga leende beror på att Joel strax innan klivit mig på stortån. Med skridskor på. Det sved lite.!

 Tubbe säger "Tittut i papperskassen"!

Förra veckans citat...

Jennilie var ju på 5-årskontroll i fredags, vilket även innefattade vaccinering. Och sprutan gjorde ont. Både när hon fick den och ett bra tag efteråt. Så på kvällen satt hon och var lite bitter i sina funderingar. Hon tyckte nog inte riktigt att en doktor och sjuksköterskas jobb var att göra illa folk, det kändes väl lite tvärtemot i hennes lilla värld. Vilket mamman tyckte var vansinnigt roligt, och eftersom jag har en skopa självinsikt skrev jag genast ner hennes åsikter på en Jotex-katalog som fanns till hands, väl medveten om att jag annars skulle ha glömt det omedelbums. Hon sa bl a: ”Doktorerna gör ju blod på folk och sätter på plåster. Inte vill man ha hål i armen, heller. ”
Och vad kan man säga? Hon har ju helt rätt… :)

Elly-bilder

Tills jag hittar min blogg-inspiration igen kan jag ju åtminstone lägga ut lite gulliga bilder på Elly. Och ingen behöver oroa sig, jag har fått tillåtelse av hennes föräldrar... :)Såå söt, eller hur? ;)