Bubis, bad och bök

Jaja, Jennifer, nu kommer det ett nytt inlägg... :)

Tuborg Tooling, a.k.a Tubbe, Tubis, Bubis, Hubert, Tubb-Huvve, Knäpp-Bert, Blublis, Tubson mm. (Kär katt har ruskigt många namn…) fyllde 10 år igår. Gamm-katta! Tänk att vi skulle få behålla en katt så länge, det hade jag aldrig trott…

Medan Tubbe yrade omkring lyckligt ovetande om sitt åldrande stoppade vi ungarna i badet för förmodligen allra sista gången. Snyft. Vi har ju beställt en dusch nu, eller rättare sagt två väggar till duschen, och badkaret åker ut! Det känns jättetragiskt men skönt också. Äntligen kan det bli möjligt att hålla rent, det är inte fräscht med ett badkar man inte tar sig under, alltså. Kent har lobbat länge för det och nu har han lyckats. Men för att inte bryta ihop fullständigt så tröstar jag mig själv och Jennilie med att vi ska sätta in ett badkar av en annan modell när vi nån gång i framtiden kommer att renovera badrummet. Så dä så.

Ungarna badade och hade kul och vi rev ut alla grejer ur hallen, och skrev upp alla mått. Nu ska här bli garderob! My God, vad skönt att det äntligen börjar hända nåt. Jag satt hela kvällen igår och försökte designa en garderob med hjälp av Ikea m fl. Det gick sådär, svårt att veta vad man behöver sådär på en gång. Men, man får väl börja nånstans och fylla på eftersom. Och jag hoppas det kommer gå fort, för nu har vi alla ungarnas kläder, samt alla sängkläder inne i vårt sovrum. Varken snyggt eller praktiskt, om nu nån trodde det.
 
Så här fint var det innan. Kaos redan innan, sen renoveringen av ungarnas rum. Men, men, ett rum i taget...

Toodles!

Det regnar köttbullar...

Ja, förvisso inte i det här huset då, men väl på bion i Ånge igår. Jag och ungarna följde med Jane, Arvid och Oline och kollade in den alldeles nya filmen. Den var rätt okej, men varför måste de ha ljudet på 4000 decibel? Jane var t om dit och sa åt dem att sänka, men ändå gjorde det så ont, så ont! Tydligen kommer filmerna med hjärnskade-volym av nån anledning, de kanske är sponsrade av nån hörapparats-försäljare eller nåt sånt. Ganska störigt, faktiskt. Man har ju nog svårt att få ungarna att höra vad man säger utan att de ska ha blivit döva, dessutom.

Elly var med en sväng från början, men hennes mamma insåg det omöjliga i det projektet och körde hem henne.
Men hur som helst, det var kul att hitta på nåt med kidsen iaf, och de hade jätteroligtvilket inte riktigt framgår på den här bilden, men ni får helt enkelt tro mig.
Nån mer än jag som tänker på låten "Mr Vain" när ni ser den här bilden?

Nu ni!

Nu är jag på gång! Lillan har nu hjälpt mig lägga in en ny "header", dvs bilden högst upp. Dock har jag inte lärt mig att photoshopa än, så det blev högst provisoriskt. Men men, jag har ju en bild nu iaf, resten får jag ta eftersom... :) Tack über-mycket för hjälpen, Jennifer!

För övrigt har jag inget mer att säga just nu. Jag har nog hamnat i lite blogg-dvala igen. Måste verkligen skaffa mig ett intressantare liv, tror jag. Fast jag ska ändå försöka uppdatera lite mer.
Men solen skiner iaf, yeay!!!!! :) Det finns hopp om livet...
Nu slänger farbror Frej och jag undan vinterkläderna, för nu är det vår!!!! :)

Adios så länge!