Just nu

Ja, det är lite fullt upp nu. Jag har ju som tidigare nämnts dragit igång mitt företag och strax efter att det var klart blev jag uppsagd från jobbet. Helt utan egen förskyllan, kan tilläggas, så ingen tror att jag blir sparkad för att jag inte kan bete mig som folk eller är för dålig på det jag håller på med. =) Snarare handlar det om kostnadsbesparingar och annat som vi inte ska ta upp här.
Det leder i vilket fall som helst till att jag har två månader på mig att få sån fart på företaget att jag kan försörja mig på det. Det fina i kråksången är nämligen att jag inte får stämpla när jag har företag. Inte heller kan jag få starta eget-bidrag eftersom jag redan kört igång firman. Moment 22 deluxe. No pressure, liksom.
Så, det är bara att hoppas att kunderna kommer strömmande lite kvickt, att det blir klart med bokutgivning så jag kan komma vidare med det, samt att jag kan börja fota mot betalning.
 
Hur känns det då det här? Tja, om vi bortser från den fullständigt nervförstörande oron för ekonomin känns det helt fan-fucking-tastiskt. Blotta tanken att få vara min egen chef, jobba för mig själv och dessutom ha tid att verkligen satsa på mitt skrivande och lära mig fotograferandet ordentligt, det känns helt osannolikt bra. Jag får försöka se det här som min möjlighet att satsa på min dröm istället för att deppa ihop i ångest och oro över att förlora jobbet.
Nu är det inredning av kontoret som gäller och idag ska jag jobba med en panik-kund jag fick här i veckan. Samt redigera bort 10 000 tecken i en novell så jag kan skicka in den med förhoppningen att komma med i en skräcknovellantologi.
Kontoret börjar bli klart. Längst in ska jag försöka få till en ministudio så jag kan fota inomhusbilder.
Det kan nog bli spännande, det här... =)
 

Joniva - Mitt företag

Ja, nu är det gjort. Mitt företag Joniva AB har sjösatts och jag kan nu åta mig redovisningsuppdrag,
ge ut min bok och även ta på mig fotograferingar när/om jag skulle känna mig tillräckligt
utbildad och bra på den fronten. =)   
Namnet är förstås en sammansättning av mina barns: JOel, jenNIlie, juVA.
Jag har börjat fila på en hemsida: joniva.se och det finns även en Facebooksida: http://facebook.com/joniva.ab. Gå jättegärna in och gilla sidan! =)
För mer info eller för att anlita mig kan man maila: info@joniva.se eller ringa: 076- 796 31 17. 
 
  
Nu är det gjort, bara att hålla tummar och tår för att det går bra... =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Steampunksagor: Min andra publicerade novell

Den första september kommer novellantologin "Steampunk-sagor" ut och jag har novellen
"Den perfekta kvinnan" med där. Hur kul som helst! =)
Precis som med "Bakom masken" kommer den som vill självklart att kunna beställa ett ex av mig,
det är bara att hojta till. Priset är 169 kronor.
 
Hur snygg är den inte då? Bara en sån sak... =)
Mer info kommer att dyka upp på förlagets hemsida: whipmedia.se