Bye bye Rättvik!

Så var det dags att lämna Rättvik för den här gången. Uscha, det kändes inte alls bra att åka hem. Jag hoppas verkligen att vi kommer tillbaka...

Lördag....

Sista dan... Usch, vad sorgligt...
Joel och jag vaknade först och tog en liten promenad på området. Solen var framme då så det blev ganska jobbigt i uppförsbackarna... :)


Här blev det hypnos på nån slags nivå... :


Jag gick ut och la mig på baksidan för att sola lite, men solen var inte riktigt med på noterna. Det slutade med att alla till slut var där och härjade runt istället:   Titta, vilken rolig uppblåsbar grej vi köpte på Sommarland! :)


Lite senare for Kent iväg med ungarna så de fick bada, och de hann inte riktigt hem innan åskan och spöregnet var ett faktum. Så nu fick vi lov att vara inne resten av kvällen och då spårade det ur på riktigt...
Vad är det för slags gener man har fört vidare egentligen????

Kvällen avslutades med lite klock-spel för somliga och packning för andra...

Fredag....

Idag drog vi till Insjön för att jag skulle köpa ny mobil. Men, naturligtvis var de slut så då for vi till Leksand för att leta nån lämplig butik där. Vi hittade en men de hade inte fått hem den lur jag ville ha, så jag fick ge upp. Vi hittade iaf en jättebra kiosk där man kunde välja bland många goda glass-sorter, så där slog vi oss ner.

Jag var dock hungrig så jag tog en grillad macka istället.
Sen vet ju alla att jag inte är så förtjust i glass heller... :)


När vi kommit hem och ätit middag drog jag och kidsen ner till badet igen. Och den här gången badade jag också, vilket jag inte gjorde igår. Det var lite kallt men skönt ändå. Frusen liten monster-pojke... :)