Myrmöte

Jag har varit på myrmöte. Ni vet, föreningen Myrorna, där är jag med. De allra flesta tror att är Myrorna en samling pensionerade kvinnor, vilket kan ha mycket att göra med att de faktiskt alltid har varit det. :)

 

 

Men nu är det annat, minsann! Nu är åldrarna lite mer blandade, även om jag är klart yngst i ligan. Om jag skulle uppskatta en medelålder hamnar den kanske någonstans runt 60, sådär.


Därför var det ganska roligt ikväll när Jeanette frågade om alla är välkomna på myrmöten, även män. Jodå, det är de, alla får komma oavsett kön, ålder, religion, politisk tillhörighet osv.

Och då ställde Jeanette följdfrågan vart alla männen var, eftersom det var 100% kvinnor där, som alltid. Då svarade Mia att männen var hemma och passade barnen. Det var hysteriskt roligt. Jag upprepar: medelåldern är kanske 60. Jättevanligt att man har småbarn i den åldern... =)

Nu menade hon att det har varit så tidigare, när de pensionerade veteranerna inte riktigt uppnåt pensionsåldern än, men vi valde att inte tolka det på det viset, för det andra var mycket roligare...

 

Myrorna är hur som helst en väldigt bra förening, som jobbar i skymundan för byns välfärd. Mången peng har samlats in genom fika och lotterier och sedan satsats på diverse bra saker i byn.

Och trevligt är det också. :)

Gott fika, och egentligen ska man nog handarbeta under mötena men där går gränsen för mig. Jag håller ju på som bäst på att lära mig skära ner på mjölken i kaffet (går inte alls bra) och det får vara nog med vuxenpoäng för min del.

 

Beach 2013 - here I come!

Tänker inte gömma mig i vassen i år.
Har ju beställt träningskläder och allt så det ska bli nån ordning på den här hemmaträningen. Nu ni!
Kent har också tagit in Muskelplågaren - även känd som Roddmaskinen, vilket är en alldeles för mild benämning på det otäcka vidundret till tingest. Vi hatar varandra. Men jag tänkte att vi skulle ta och jobba lite på vår relation.
 
Såhär ser jag ut idag:
 
 
Någonting sådant här tänker jag mig att jag ser ut när juni närmar sig:
 
 
Min enda fundering är om jag kanske måste öka på vikterna lite snabbt. Eventuellt kommer jag inte hinna få den där kroppen på tre månader om jag har ca 5 kg på skivstången.
Men å andra sidan kan jag nöja mig med liite mindre muskler till sommaren så det kanske är lika bra att jag tar ökningen i min egen takt ändå...

Jättehjärnor på väg till jobbet...

I bilen med syrran imorse:
 
Jag: "Ooh, ooh, ekorre, ekorre!" (Rädd att den skulle hinna springa ut på vägen innan jag kört förbi)
Jeanette: "Vaa? Vem var det?" (VEM VAR DET, vad är det för inteliigent fråga???
Det var en EKORRE!!)
Jag: "Jag vet inte vad den heter, jag känner den inte. Den bor i Ringdalen och jag känner inte alla i Ringdalen."
 
Efteråt försökte hon med att hon inte hörde mig säga "ekorre" men det tror jag inte på.
Jag tror att hon bara var dum på riktigt. :)