Bakom Masken - omslaget

Såhär kommer omslaget på novellantologin se ut. Ganska snyggt va? =)
 
Och såhär kommer boken att presenteras på Bokrondellen, som fungerar som länk mellan förlag och bokhandlare/bibliotek:

”Sexton författare, vars gemensamma nämnare är deras medlemskap i Facebookgruppen Författarsällskapet, ger sig ut på en spännande resa och tolkar, på tjugo helt unika sätt, temat ”bakom masken”.

Genom boken varvas olika genrer, tidsåldrar och miljöer, men den gemensamma nämnaren för alla 20 noveller är att de på ett eller annat sätt berör vad som händer bakom masken.

Bakom Masken är ett spontant samarbete mellan Författarsällskapet och Whip Media, och ett försök att lyfta fram mer eller mindre kända svenska författare som genom sina bidrag visar att det finns en enorm kreativitet och kraft även utanför de stora etablerade förlagen. Många av författarna är utgivna sedan tidigare men ett par stycken debuterar i Bakom Masken.” ←←←←←← Yours truly, till exempel... =)
 
Alla vi som är med i boken kommer att få 20 ex var att sälja. Till att börja med, det blir förhoppningsvis mer men de 20 exen kommer att ge tillbaka vår investeringskostnad. Så den som vill får jättegärna beställa en bok av mig för 150 kronor. Runt den 17-18:e december kommer vi att få dem så att man ska kunna köpa dem som julklappar. Så sätt igång vet jag, hit me! =)
 

Bakom Masken novellantologi

Någon gång i december kommer det att komma ut en bok med tjugo noveller på temat "Bakom masken".
De bidragande novellerna har valts ut av en jury och det är förlaget Whip Media som ligger bakom projektet. Jag fick nys om det här genom Facebook-gruppen "Författarsällskapet" och tänkte att det var värt ett försök. Jag skrev och skickade in en novell och har sedan väntat i nästan två månader på besked om vilka som kommit med.
Idag fick jag så veta att min novell är en av de tjugo som kommer att vara med i boken.
Yippiee!! Fatta, vad kul!! =)
Det måhända vara så att det kanske inte är jättemånga som skickat in (jag vet inte hur många, skulle vara kul att få reda på) men faktumet kvarstår att inte alla kommit med. De har inte tagit in noveller som inte håller måttet och nu kommer jag snart att finnas med i en publicerad bok. Jag är så glad att det nästan är löjligt.
Nu känner jag mig ännu motiverad att skriva färdigt min bok. Jag SKA bli författare, jag SKA!
Man måste bara ha lite positiv inställning och bestämma sig, sen så.
Åtminstone hoppas jag att det bara är det det hänger på... =)