Förra veckans citat...

Jennilie var ju på 5-årskontroll i fredags, vilket även innefattade vaccinering. Och sprutan gjorde ont. Både när hon fick den och ett bra tag efteråt. Så på kvällen satt hon och var lite bitter i sina funderingar. Hon tyckte nog inte riktigt att en doktor och sjuksköterskas jobb var att göra illa folk, det kändes väl lite tvärtemot i hennes lilla värld. Vilket mamman tyckte var vansinnigt roligt, och eftersom jag har en skopa självinsikt skrev jag genast ner hennes åsikter på en Jotex-katalog som fanns till hands, väl medveten om att jag annars skulle ha glömt det omedelbums. Hon sa bl a: ”Doktorerna gör ju blod på folk och sätter på plåster. Inte vill man ha hål i armen, heller. ”
Och vad kan man säga? Hon har ju helt rätt… :)

Kommentarer:

1 Anonym:

Var kommer den intelligensen från? Just ja, det är ju jag som är hennes mormor.

2 Storasyster:

Men Jennilie - hon är ju bara bäst! Vilken underbart härligt uppfriskande kommentar! Å ditt eget omedelbums var inte så långt efter heller, toksystra mi! Mamma, hon har även en nästintill överintelligent moster. Här har det ju nästan slagit över. =)

3 Jennifer:

GULLUNGE! Smarta tjejen <3 Saknaaa! När kommer ni hit nästa gång då?

4 Jag:

Jadu mamma, rakt nedstigande led, du vet...

Jennifer, jag kommer den 12:e iaf. Men kommer inte ni förbi Alby nånting?

5 Storasyster:

Är SÅÅÅ sårad över att du totalignorerade min kommentar! Snyft.

6 Jag:

Men Jeanette, jag svarade ju på din kommenter också i mammas. Rakt nedstigande led, du vet. Om du verkligen hade varit lite intelligent hade du ju fattat att jag menade att det hoppade över dig... Mohahaahaahahaa... :) :)

Kommentera här: