Häst de...

Det betyder "Älskar dig" på Juva-språk. Ni förstår väl att hjärtat smälter till flytande form när det uttalas av den söta lilla munnen. Det är ju bara SÅ gulligt! Och det gäller förstås att ta vara på ögonblicken, det lär väl bara swischa till så är hon tonåring och hatar ens blotta uppenbarelse. Och då lär hon inte härma våra ömhetsbetygelser, inte!
 
För övrigt har hon börjat få en uppfattning om sig själv och sitt namn också. Hon heter nämligen "Hövva" eller "Vövva", lite olika från gång till gång sådär... Fast när hon ser sig själv på bild är det "Bäbis". =)
 
Och ja, mammas mobil är favorit-leksaken. Inte så bra, men jag får skylla mig själv som började ladda ner barn-appar för att det var gulligt... Tur att Kent kom på att man kan använda flygplansläge iaf, så slipper hon ringa eller messa nån vilket hände lite titt som tätt tidigare.

Kommentarer:

1 Storasyster:

Men... jättesött från en jättego unge! Men du... inte tusan hatar väl tonåringarna ens uppenbarelse inte! Får höra varje dag att jag är älskad av mina forna och nuvarande tonåringar. Fråga Jim får du höra! (I fablernas värld)

Svar: Ja, jag frågade Jim. Och han sa att det var precis så. I fablernas värld... =)
Jannice

Kommentera här: